Vi har två olika styrka på våra ölkorvar, en mild smaksatt med kummin och vitpeppar. Den andra är den starkaste av alla våra korvar, smaksatt med chili och habanero. De här två är kallrökta, för att sen lufttorkas i 4-5 dagar.
-
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
- admin om Sydtysk Bratwurst
- admin om Pålägg
- Anders Lundgren om Pålägg
- Helene Alriksson om Sydtysk Bratwurst
- Johan Zander om Pålägg
Arkiv
- maj 2020
- november 2019
- december 2018
- juli 2018
- januari 2018
- november 2017
- september 2017
- augusti 2017
- juli 2017
- mars 2017
- januari 2017
- december 2016
- november 2016
- maj 2016
- april 2016
- mars 2016
- februari 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- juli 2015
- juni 2015
- maj 2015
- april 2015
- mars 2015
- februari 2015
- december 2014
- november 2014
- oktober 2014
- september 2014
- april 2014
- mars 2014
- januari 2014
- december 2013
- november 2013
- september 2013
- juli 2013
- juni 2013
- maj 2013
- april 2013
Kategorier
Meta