Idag fick jag prova Ostgrillaren för första gången. Fick den av en kompis som va ner till Öland för några dagar sedan.
Alltså herre jävlar så god den är,måste få tag på den i Stockholm,nån som vet vart man kan få tag på den i huvudstaden.
Hej Carina ,
Alla våra korvar är varmrökta / uppvärmda i vatten till 72grader , och kan ätas direkt. Populärast är Cabanossi, Debreziner & Eldslukare som tilltugg/ölkorv.
M.V.H Rosas
Väldigt goda jag rekommenderar!
Idag fick jag prova Ostgrillaren för första gången. Fick den av en kompis som va ner till Öland för några dagar sedan.
Alltså herre jävlar så god den är,måste få tag på den i Stockholm,nån som vet vart man kan få tag på den i huvudstaden.
Tack för grym korv…
Hej undrar om man måste grilla eller steka eller kan man äta era korvar som de är utan tillagning
hälsningar carina nilsson
Hej Carina ,
Alla våra korvar är varmrökta / uppvärmda i vatten till 72grader , och kan ätas direkt. Populärast är Cabanossi, Debreziner & Eldslukare som tilltugg/ölkorv.
M.V.H Rosas